V minulém roce jste měli možnost navštívit menší i větší marketingové události a letos tomu nebude jinak. Rok 2020 totiž nabízí spoustu příležitostí k osobnímu i pracovnímu růstu prostřednictvím konferencí, školení a přednášek. Taky se občas ztrácíte v množství marketingových akcí nebo jednoduše na některou zapomenete? Už se vám to nestane. Připravili jsme pro vás přehledný souhrn toho, co byste v letošním roce neměli propásnout. Najdete zde zajímavé události pro copywritery, odborníky na Facebook reklamu, emailing, pro PPC specialisty i marketingové nadšence, kteří se chtějí dozvědět novinky z této oblasti.

Rozesílejte emaily, které si vaši zákazníci zamilují

Emailing představuje konferenci zaměřenou na emailovou komunikaci. Získáte tipy a rady od speakerů z celého světa. Konat se bude v říjnu, přesné datum brzy najdete na jejich webu. Oblíbené školení Jak na fungující e-mail marketing vám již po několikáté nabídneme ve spolupráci s Ecomail. Zúčastněte se přínosného školení profesionálů, kteří se s vámi podělí o své dlouhodobé zkušenosti z oboru. Zjistěte, jak správně nastavit emailing, aby vydělával, a co v něm můžete dělat lépe.

Buďte v marketingu jako ryba ve vodě

Marketing Festival vám odpoví na vaše otázky ohledně budoucnosti marketérů a zprostředkuje seznámení s lidmi, kteří vytvořili úspěšné značky v hodnotě desítek miliard dolarů. MarketingON #7 je naše akce, která spojuje lidi z marketingu a koná se jako jedna z mála v Ostravě. Každý rok zde vystoupí 3 hvězdní řečníci a mimo zajímavé přednášky se můžete těšit také na jejich workshopy. K tomu všemu je zde i možnost hlídání dětí.

O marketingu na sociálních sítích bychom mohli mluvit hodiny, tak proč ne zrovna na Social Restartu v Praze? Jako každoročně se i letos dozvíte více informací z Facebookové události nebo na jejich webu.

O řízení vztahů se zákazníky se můžete pobavit s Martinem Bazalou, spoluzakladatelem  a ředitelem společnosti Raynet. Martina můžete potkat na dalším setkání Kafe a marketing, které pravidelně pořádají specialisté na obsahový marketing Včeliště.

Mějte vysoké CTR i konverze

Celodenní konference PPC Restart vám poskytne důležité informace ze světa placené internetové reklamy. Termín pro letošní rok sice ještě není zveřejněn, brzy se jej ale dozvíte na stránkách akce. Performance 2020 je největší konferencí v ČR zaměřenou na PPC kampaně a výkonnostní marketing. Datum konání, stejně jako program, je ještě v procesu příprav. Newsfeed Day vám přiblíží výkonnostní marketing na Facebooku a Instagramu a v dnešní době je nezbytnou součástí úspěchu. Současně je to jediná akce, kde dostanete informace z tohoto odvětví na jednom místě, takže ji rozhodně nezmeškejte a posuňte své hranice v oboru.

Pište dokonalé copy

CopyCamp se stal synonymem pro ráj copywriterů, i když je paleta témat mnohem rozšířenější. Pokud tedy chcete psát jako mág a mít přehled v copy trendech, určitě tuto akci navštivte. Content First vám pomůže vyšperkovat obsah na sociálních sítích nebo přidat vaší práci přidanou hodnotu. Nenechte si takovou příležitost ujít a rezervujte si své místo.

Najděte vaše jedinečné prodejní argumenty

Barcamp se koná ve více městech. Přednášky vám neutečou, pokud zavítáte například do Prahy, Ostravy, Plzně nebo Kolína. Registrace probíhá v několika vlnách, stačí tedy trpělivě vyčkat na některou z nich. Řečníky si vybírají sami účastníci na základě hlasování, k tvorbě programu můžete tedy aktivně přispět i vy.

Na BRANDstormingu získáte návod, jak najít na vaší značce jedinečnost a konkurenční výhodu. Teda – pokud ovšem přijdete a vyslechnete si, jak na to. 13. Setkání Patriotů MSK se vrací ke svým kořenům a nabídne vám mimo jiné i pořádnou dávku networkingu.

Zorientujte se v akcích díky přehlednému kalendáři

Tento souhrn je naším doporučením událostí napříč celou Českou republikou a věříme, že si v něm najdete své favority. Pokud chcete mít přehled stále na očích, jednoduše si jej vytiskněte a vložte například do diáře. Zaručeně tak žádnou z vámi vybraných akcí nepropásnete. Nenašli jste v článku událost, která sem podle vás rozhodně patří? Inspirujte nás v komentářích.

Štítky: akce copy email marketing marketing marketingové akce PPC přehledný souhrn rok2020 SEO TOP akce

Anetta Bělunková

Anetta Bělunková [1]
[1] Marketing Assistant

Řeknu vám vše o MarketingONu i dalších Advisio akcích a klidně prozradím, jestli mám raději standardní tance nebo latinu.